• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Nedeľa 28 Apr 2024
Nachádzate sa tu: Home PRENOSNÝ IONIZÁTOR
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

PRENOSNÝ IONIZÁTOR

                      obrazok 2

Čistá voda obohatená vodíkom zlepšuje celkový zdravotný stav a vitalitu. Spomaľuje proces starnutia a prispieva k tomu, aby sme žili dlhší život v lepšom zdravotnom stave.

Voda, ktorá je bohatá na vodík, slúži ako silný antioxidant v boji proti voľným radikálom pri prevencii ako aj pri liečbe. Prispieva k detoxikácií celého organizmu. Voľné radikály sú príčinou nádorových chorôb, cukrovky, vysokého krvného tlaku a ďalších chorôb. Lekárske výskumy dokazujú, že voda bohatá na vodík dokáže úspešne liečiť a / alebo predchádzať týmto chorobám
.

Produktom môžete získať vodíkovú vodu iba za 3 minúty!

Stačí pridať vodu a stlačiť prevádzkové tlačítko a len 3 minúty sledovať ako sa produkuje vodík!

● po troch minútach pH: 9,0 a ORP: - 200mV     ● viditeľný proces ionizácie vody

Jedno nabitie batérie vydrží až 50 použití! Môžete nabíjať batériu pomocou USB kábla kdekoľvek.

Môžete ho jednoducho využívať prostredníctvom jedného dotykového tlačidla.
Prenosný ionizátor - liečivá alkalická voda, nech ste kdekoľvek!

 

obrazok 1a

Najjemnejšie platinovéelektródy vyvinuté výrobcom, chránené patentom. Výrobok bol vyrobený pomocou prísneho procesu riadenia a kontroly kvality. Elektródy produktu sú chránené na základe vlastnej čistiacej funkcie.

Minerálne čiapky - Úloha: Doplňovanie minerálov, odstránenie zápachu a chlóru.

Výmena - čas: 4 - 5  mesiacov (v balení 4 kusy)

 Obsah minerálnych čiapok: pelety Horčíka a Vápnika, Alkalické guličky, Chlorineremoval guličky.


 VOĽNÉ RADIKÁLY

V posledných rokoch zamerala veda svoju pozornosť na štúdium toho, čím starneme a na to, ako môžeme predchádzať „chorobe starnutia" a ako môžeme udržiavať dobré zdravie v našich ďalších rokoch. Voľné radikály sú vysoko reaktívne nestále molekuly, ktoré spôsobujú poškodenie našim bunkám, čo vedie k vnútornému starnutiu, ako aj k viditeľným znakom vonkajšieho starnutia. Naše telá vytvárajú voľné radikály ako časť normálnych chemických procesov, ktoré sa odohrávajú v našich telách, ako napríklad dýchanie.

Vonkajšie zdroje voľných radikálov zahŕňajú: UV žiarenie (slnečné žiarenie), znečistenie spôsobené výparovými plynmi z áut, priemyslom a pesticídy, röntgenové lúče, stres, namáhavé cvičenie, fajčenie, .... Voľné radikály kradnú elektróny z buniek. V základe proces starnutia je ničenie buniek a DNA voľnými radikálmi. Voľné radikály 100 000 krát za sekundu zaútočia na naše bunky a chcú ukradnúť elektróny! Keď nemáme dostatok antioxidantov, ktoré ľahšie odovzdajú svoje elektróny (s tým chrániac naše bunky), potom voľné radikály ich odčerpajú priamo z našich buniek. Početné voľné radikály v našom organizme zaútočia na zdravé bunky, čo spôsobuje choroby spojené so životným štýlom.

Najčastejšie sú to: cukrovka, impotencia, srdcovo cievne choroby, reuma, abnormálne črevné kvasenie, dehydratácia, chronická hnačka, migréna, zažívacie poruchy, vysoký krvný tlak, obezita, osteoporóza, psoriáza atď.

Problém prekyslenia organizmu sa šíri modernou civilizáciou ako vírus. Konzumujeme prevažne kyslé potraviny a prekyslené prostredie organizmu sa podpisuje na faktoroch ako starnutie pokožky, rýchlosť tvorby zubného kazu, vstrebatelnosť stravy v tenkom čreve, osteoporóza, srdcové ochorenia, rakovina a podobne. Čím je pH nižšie, tým je aj agresívnejšie. Žalúdok je prispôsobený na veľmi nízke pH, no ostatným častiam tela vyložene škodí. Telo musí robiť všetko pre to, aby ochránilo krv pred prekyslením.

Aby túto funkciu mohlo plniť, potrebuje živú, primerane neutrálne až zásadito pôsobiacu stravu a čistú vodu. 

Zdá sa podivné, žeby niečo „anti“ bolo pre vás dobré?. Jednoducho povedané, antioxidant je látka, ktorá ochráni naše telo pred procesom zvaným oxidácia. Kyslík je pre telo veľmi dôležitý, je to však tiež silne nestály a reaktívny prvok. Napríklad: reaguje so železom a vytvára hrdzu, tak isto reaguje s tukmi v masle, oxiduje ich a vyvoláva ich žltnutie. Podobný proces sa odohráva v tele.

Ako starneme, objavuje sa viac kyslíku – naše telo určitým spôsobom hrdzavie. Látky, ktoré bránia oxidačnému procesu alebo ho spomaľujú sa nazývajú antioxidanty. Antioxidant v podstate ochraňuje bunky pred devastačným účinkom kyslíka.

 obrazok 3