• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Utorok 23 Apr 2024
Nachádzate sa tu: Home Produkty
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AR OSMOTIC, AR OSMOTIC UV




Filtračný systém s reverznou osmózou
- efektívny spôsob úpravy pitnej vody pre domácnosti a malé prevádzky.
6 a 7 stupňová filtrácia s osmotickou membránou 75GPD a dodatočnou mineralizáciou výstupnej vody.

Účinnosť filtrácie: 85-99% a výkon filtrácie 280 l upravenej vody denne pri optimálnych podmienkach (teplota 20°C a tlak vstupnej vody 4 bar).

Súčasťou zariadenia je tlakový zásobník vody a dvojpáčková batéria. Systém môže byť prepojený s vodovodnou drezovou batériou (napr. trojcestnou) alebo samostatnou nerezovou batériou, ktorá je súčasťou produktu.

Pri vlastných zdrojoch vody je systém doplnený UV sterilizátorom (systémy sú ideálne pre sterilizáciu vody, kde dochádza k 99,99% zničeniu baktérií, vírusov a prvokov cýst). Voda sa účinne a bezpečne dezinfikuje bez použitia chlóru.

Prevádzkové podmienky

AR OSMOTIC

Teplota

10-30°C

Tlak vstupnej vody

 2,5 – 6,5 bar

Maximálne znečistenie vstupnej vody

TDS 2 000, 2 000 mg/l 

Rozmery zariadenia

v x š x h, 44 x 40 x 15 cm

Rozmery zásobníka

v x š x h - 44 x 28 x 28 cm


V súčasnej dobe technológia úpravy vody reverznou osmózou získala svoje oprávnené postavenie ako najpohodlnejšia a dôkladná  metóda čistenia pitnej vody.
Systémy AR OSMOTIC umiestnené pod pultom (kuchynským drezom) sa stali súčasťou mnohých rodín.
Systém s reverznou osmózou odstráni z vody veľa nečistôt, ako sú napríklad: vírusy, baktérie, pesticídy, arzén, fluoridy, lieky, ortuť, dusičnany, mikroorganizmy, ťažké kovy, chlór, všetky rádioaktívne materiály a mnoho ďalších.

Reverzná osmóza je tiež jediný čistiaci systém, ktorý dokáže odstrániť väčšinu nebezpečných liečiv a drog z našej pitnej vody. Podľa tlačovej agentúry AP spravodajstva (poskytuje tento článok USA Today a Fox New, správa) -  "Reverzná osmóza odstráni prakticky všetky farmaceutické nečistoty".

Reverzná osmóza je zabudovaná medzi ďalšími systémami - stupňami filtrácie ako sú: mechanické filtre a filtre s aktívnym uhlím, ktoré sú ďalšie etapy čistenia v celom systéme, čo zvyšuje efektívnosť čistenia a zároveň chránia reverznú osmózu pred znehodnotením.